Reborn Wedstrijd

Hier kun je lezen hoe je mee kunt doen aan de reborn wedstrijd. De winnaars winnen een shoptegoed van 150 euro!!! Per categorie.

 

WAT MOET JE DOEN?

Koop een kit naar eigen keuze in onze webshop

EN DAN?

Ga de kit die je gekocht hebt naar je eigen idee rebornen en stuur ons via de mail: kommersrebornart@gmail.com   de 6 foto's van je gecreëerde reborn baby.

Deze foto's moeten wel in hoge kwaliteit zijn, anders is je werk niet goed te beoordelen. Ze moeten in ieder geval bestaan uit een close-ups van het gezicht, handen, voeten en root- of schilderwerk van het haar en je mooiste foto van het geheel. Je naam etc. mag niet vermeld staan op de foto's. Je inzending geschiedt anoniem.

 

VOORBEELD:

 

De wedstrijd moet leuk zijn voor iedereen! Daarom is het leuk voor de zowel ervaren als beginnende rebornster. Onze webshop bezoekers kunnen eenmalig hun stem uitbrengen. Het publiek kiest dus de winnaar in beide categorieën. Deze score telt 1x mee in de beoordeling van de professionele jury, bestaande uit 3 prototype artiesten uit het buitenland, die daarna beoordelen middels een puntensysteem. Hun scores tellen 2x mee.

De Beginnende rebornsters krijgen bovendien feedback van de juryleden zodat we met elkaar kunnen blijven werken aan een goede kwaliteit.

SLUITINGSDATUM EN BEKENDMAKING VAN DE WINNAAR

Je kunt je deelname en je werk indienen tussen 1 juni 2022 en 1 december 2022.

Van 2 t/m 14 december kan iedereen zijn stem uitbrengen.  

Vanaf 15 december 2022 gaan de juryleden de inzendingen beoordelen en word er een winnaar gekozen aan de hand van een puntensysteem gemiddelde.

Op 30 December 2022 maken we de winnaars bekend om 20.00 uur

We wensen jullie veel plezier en creativiteit 

 

Op 1 Januari kun je dan weer deelnemen aan de nieuwe wedstrijd voor het volgende kwartaal.